Részvételi díjak

A szakmai anyagok benyújtásához szükséges előzetes regisztráció akkor válik a részvételi szándékot jelző regisztrációvá, amikor megérkezik a részvételi díj a konferencia folyószámlájára. A szakmai anyagokhoz kötődően – a konferencia-kötet véglegesítésének határideje miatt – valamennyi szerző és társszerző részvételi díjának 2013. június 20-ig kell megérkeznie. A szakmai anyagot nem benyújtó résztvevők számára a regisztráció 2013. szeptember 30-ig nyitva van. A résztvevőknek a szakmai díj befizetésének határideje 2013. október 7.

Felhívjuk az előadók figyelmét, hogy az absztraktok bírálatáról kapott értesítés után maximálisan két hét áll rendelkezésükre lemondani a részvételt, ellenkező esetben a regisztrált résztvevők díjfizetési kötelezettsége megmarad.

A kedvezményes részvételi díj június 20-ig 25 000 Ft + ÁFA (!), ezt követően a teljes ár
29 000 Ft + ÁFA (!), amely a következőket tartalmazza: a szakmai programokon való részvétel, konferencia-kötet, a bemutatandó poszterek elektronikus változatai, frissítők, ebédek.

A doktorandusz hallgatók kedvezményes részvételi díja: 20 000 Ft + ÁFA (!), amely ugyanezeket a szolgáltatásokat és lehetőségeket tartalmazza.

A nappali és levelező tagozatos pedagógia mesterszakos hallgatók regisztráció ellenében térítésmentesen részt vehetnek a szakmai programokon.

A konferencia első és második napján tartandó szatellitrendezvények, amelyek a vacsorát is tartalmazzák, önköltségesek, ennek díja 5000 Ft eseményenként.

Hozzászólások lezárva.

Powered by WordPress | Free Premium Free WordPress Themes with Plans | Thanks to WordPress 4 Themes, Free WordPress Themes and WordPress Themes Free